Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠλαστική Pelletizing μηχανή

Πλαστική Pelletizing μηχανή έγκρισης του ISO με χτισμένος στη μηχανή συσσωρεύσεων

Πιστοποίηση
Κίνα Zhangjiagang Langbo Machinery Co. Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Zhangjiagang Langbo Machinery Co. Ltd. Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

Πλαστική Pelletizing μηχανή έγκρισης του ISO με χτισμένος στη μηχανή συσσωρεύσεων

Πλαστική Pelletizing μηχανή έγκρισης του ISO με χτισμένος στη μηχανή συσσωρεύσεων
Πλαστική Pelletizing μηχανή έγκρισης του ISO με χτισμένος στη μηχανή συσσωρεύσεων Πλαστική Pelletizing μηχανή έγκρισης του ISO με χτισμένος στη μηχανή συσσωρεύσεων Πλαστική Pelletizing μηχανή έγκρισης του ISO με χτισμένος στη μηχανή συσσωρεύσεων

Μεγάλες Εικόνας :  Πλαστική Pelletizing μηχανή έγκρισης του ISO με χτισμένος στη μηχανή συσσωρεύσεων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Zhangjiagang
Μάρκα: LB
Πιστοποίηση: CE, ISO
Αριθμό μοντέλου: Λίβρα-150
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: USD, EUR
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό
Χρόνος παράδοσης: 60 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 10 σύνολα ανά μήνα

Πλαστική Pelletizing μηχανή έγκρισης του ISO με χτισμένος στη μηχανή συσσωρεύσεων

περιγραφή
πρώτη ύλη: PP/PE ΑΚΑΜΠΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ Ικανότητας: 150kg/h
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: πλήρης αυτόματος Συνολική δύναμη: 105kw
ΣΙΤΙΣΗ WSAY: ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ AGGLOMERATOR Τέμνων τρόπος: ΚΟΠΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΥΒΩΝ

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΟΚΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΕΩΝ

 

Πλαστική Pelletizing μηχανή έγκρισης του ISO με χτισμένος στη μηχανή συσσωρεύσεων 0

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΊΣΜΑΤΑ:

 

Οι πλαστικές κοκκοποιώντας γραμμές χρησιμοποιούνται για να κοκκοποιήσουν το PE, τα καθαρά βιομηχανικά απορρίματα PP, CP και ABS ή τα σπαταλημένα και ξηρά πλαστικά με άκαμπτης ή αφρού μορφή ταινιών.

Η μείωση μεγέθους μπορεί να γίνει από Granulator ή τον καταστροφέα εγγράφων σύμφωνα με τη μορφή, τις διαστάσεις και την ικανότητα της γραμμής. Η μορφή πλαστικού είναι σημαντική για την επιλογή του σωστού τύπου σίτισης για τον εξωθητή. Επίσης η υγρασία του υλικού είναι σημαντική για τη γραμμή. Η ξήρανση πριν από την εξώθηση μπορεί να γίνει από τις πλήρεις αυτόματες ή χειρωνακτικές ενσωματωμένες μηχανές συσσωρεύσεων.

 

Τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΟΚΚΟΠΟΙΟΥΝ τη ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ την ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΕΩΝ είναι ένα πλήρες αυτόματο, φιλικό προς το χρήστη σύστημα για τα καθαρά μετα βιομηχανικά σπαταλημένα και πλυμένα πλαστικά στο ενιαίο βήμα. Τα μετα βιομηχανικά απόβλητα με μορφή ταινιών μπορούν να κοκκοποιηθούν άμεσα χωρίς οποιαδήποτε άλληδήποτε επεξεργασία στο ενιαίο βήμα από το ενσωματωμένο ενσωματωμένο σύστημα συσσωρεύσεων. Τα επίσης πλυμένα πλαστικά με την ταινία ή άκαμπτη μορφή, μέχρι την υπόλοιπη υγρασία 5% μπορούν να κοκκοποιηθούν αυτόματα.

 

Με τη χρησιμοποίηση καινοτόμησε εσωτερικός έλεγχος θερμοκρασίας της ενσωματωμένης μηχανής συσσωρεύσεων, τα πλαστικά με το διαφορετικό όγκο MFI μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία γρήγορα, η σίτιση του εξωθητή μεγιστοποιείται και η ικανότητα παραγωγής αυξάνεται.

 

Σώζει της εργασίας από τον εύκολο έλεγχο και την αυτόματη λειτουργία, της περιοχής από το συμπαγές σχέδιο και της ενέργειας με την υψηλή αποδοτική διαδικασία.

Αυτή η γραμμή παραγωγής ελέγχεται από το φιλικές προς το χρήστη ευφυείς σύστημα PLC και την οθόνη αφής.

 

Πλαστικό φίλτρο λειωμένων μετάλλων:

 

Τα φίλτρα λειωμένων μετάλλων χρησιμοποιούνται στους εξωθητές. Με τη χρησιμοποίηση των ειδικών οθονών, τα φίλτρα χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό των μολυσματικών παραγόντων στο λειωμένο μέταλλο (άμμος, μέταλλο, διαφορετικά πλαστικά) που μειώνουν την ποιότητα κόκκων.
Τα πλαστικά φίλτρα λειωμένων μετάλλων αποτελούνται από τον ειδικό χάλυβα κραμάτων κατάλληλος για την υψηλή πίεση και τη θερμοκρασία. Τα φίλτρα λειωμένων μετάλλων από τη σκληρή συγκόλληση ΣΓΔ.
 

Το ενιαίο πιάτο και τα διπλά πρότυπα πιάτων είναι κατάλληλα για τη χειρωνακτική λειτουργία. Η διάμετρος φίλτρων επιλέγεται σύμφωνα με τους μολυσματικούς παράγοντες, τον τύπο πλαστικού και την ικανότητα εξωθητών.
Τα αυτόματα φίλτρα είναι εξοπλισμένα με αυτοκαθαριζόμενο «backflush» το σύστημα, λειτουργούν με την ελάχιστη απώλεια λειωμένων μετάλλων στη μέγιστη αρχή ικανότητας.
 

Τα πιάτα φίλτρων κινούνται με το αέριο υδραυλικής δύναμης και αζώτου. Οι ειδικές μονωμένες θερμάστρες και ο ακριβής έλεγχος θερμότητας μεγιστοποιούν την ποιότητα παραγωγής.

Pelletizers χρησιμοποιούνται για το τέμνον πλαστικό λειωμένο μέταλλο με κοκκώδη μορφή. Οι καυτοί κόκκοι δροσίζονται εξωτερικά στη δεξαμενή νερού και απομακρυμένος το νερό ενσωματωμένος υποβάλτε σε φυγοκέντρωση μετά από δροσισμένος. Οι κόκκοι μπορούν μεταφεμένος σε ένα σιλό αποθήκευσης από τον ανεμιστήρα προαιρετικά.
 

Το PE, PP, CP, πλαστικά ABS μπορεί να είναι pelletized σύνολο αυτόματα. Οι κάθετοι ή οριζόντιοι τύποι είναι διαθέσιμοι για τις διαφορετικές ικανότητες.

 

Pelletizers:


Pelletizers αποτελούνται εντελώς από το ανοξείδωτο AISI 304. Pelletizing οι λεπίδες και ο κύβος αποτελείται από τους ειδικούς χάλυβες κραμάτων και τα επιστρώματα σύμφωνα με τον τύπο πλαστικού. Από τα κινητά μέρη, η περίοδος συντήρησης ελαχιστοποιείται.


Ο έλεγχος ταχύτητας για pelletizing οι λεπίδες επιτρέπει το μεταβαλλόμενο μέγεθος κόκκων κατά τη λειτουργία.
Ο ανεμιστήρας ατμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί προαιρετικά για την απορρόφηση του ατμού από την απομάκρυνση νερού υποβάλλει σε φυγοκέντρωση.

 

Πλαστική Pelletizing μηχανή έγκρισης του ISO με χτισμένος στη μηχανή συσσωρεύσεων 1

Πλαστική Pelletizing μηχανή έγκρισης του ISO με χτισμένος στη μηχανή συσσωρεύσεων 2

Πλαστική Pelletizing μηχανή έγκρισης του ISO με χτισμένος στη μηχανή συσσωρεύσεων 3

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhangjiagang Langbo Machinery Co. Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: info

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!