Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓραμμή εξώθησης σχεδιαγράμματος PVC

Γραμμή εξώθησης σχεδιαγράμματος PVC παραγωγής επιτροπής τοίχων/εξωθητής σχεδιαγράμματος WPC που κατασκευάζει τη μηχανή

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας γραμμή εξώθησης σωλήνων pe για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας γραμμή εξώθησης σωλήνων pe για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now

Γραμμή εξώθησης σχεδιαγράμματος PVC παραγωγής επιτροπής τοίχων/εξωθητής σχεδιαγράμματος WPC που κατασκευάζει τη μηχανή

Κίνα Γραμμή εξώθησης σχεδιαγράμματος PVC παραγωγής επιτροπής τοίχων/εξωθητής σχεδιαγράμματος WPC που κατασκευάζει τη μηχανή προμηθευτής
Γραμμή εξώθησης σχεδιαγράμματος PVC παραγωγής επιτροπής τοίχων/εξωθητής σχεδιαγράμματος WPC που κατασκευάζει τη μηχανή προμηθευτής Γραμμή εξώθησης σχεδιαγράμματος PVC παραγωγής επιτροπής τοίχων/εξωθητής σχεδιαγράμματος WPC που κατασκευάζει τη μηχανή προμηθευτής Γραμμή εξώθησης σχεδιαγράμματος PVC παραγωγής επιτροπής τοίχων/εξωθητής σχεδιαγράμματος WPC που κατασκευάζει τη μηχανή προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Γραμμή εξώθησης σχεδιαγράμματος PVC παραγωγής επιτροπής τοίχων/εξωθητής σχεδιαγράμματος WPC που κατασκευάζει τη μηχανή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Zhangjiagang
Μάρκα: LB
Πιστοποίηση: CE,ISO
Αριθμό μοντέλου: LB

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: USD,EUR
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό
Χρόνος παράδοσης: 45 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 15 σύνολα το μήνα
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Κύριο ηλεκτρικό μέρος: Siemens Τάση: Προσαρμοσμένη
Πλαστικό επεξεργασμένο: PVC εφαρμογή: Προφίλ
Πιστοποίηση: CE ISO Λέξεις-κλειδιά: Ξύλινο πλαστικό προϊόν Composited που κατασκευάζει τη μηχανή

 

 

Μηχανή εξώθησης WPC/γραμμή παραγωγής επιτροπής τοίχων PVC/εξωθητής σχεδιαγράμματος WPC που κατασκευάζει τη μηχανή

 
 
Περιγραφή προϊόντων
 

Η μηχανή εξώθησης WPC/η γραμμή παραγωγής επιτροπής τοίχων PVC/ο εξωθητής σχεδιαγράμματος WPC που κατασκευάζει τη μηχανή μπορούν να συζητηθούν βασισμένος στα διαφορετικά υλικά, είναι ένα είδος εξοπλισμού υψηλής αποδοτικότητας για την πλαστική εξώθηση, συντίθεται κυρίως από τον τροφοδότη δύναμης, η μαλακά βίδα plasticization και το βαρέλι, κιβώτιο ταχυτήτων υψηλής ακρίβειας, σύστημα εξάτμισης, αυτό είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα ακόμη και να αναμίξουν, καλύτερο plasticization, σταθερή εργασία, υψηλή ικανότητα, και είναι κατάλληλη για τα προϊόντα PVC προϊόντων από τη μικτή σκόνη, μέσα στη διαφορετική φόρμα και άλλοι βοηθητικοί εξοπλισμοί, αυτό μπορούν να παραγάγουν τον πλαστικό σωλήνα, σχεδιάγραμμα, πίνακας, φύλλο, κόκκοι και ούτω καθεξής.

 

 

Λεπτομέρειες εξωθητών

 

1. Κωνική δίδυμη μηχανή εξωθητών βιδών σειράς SJZ - εξώθηση επιτροπής τοίχων PVC WPC που κατασκευάζει τις εγκαταστάσεις μηχανών.

2.Gearbox: υιοθετώντας το έξοχο κιβώτιο ποιοτικών εργαλείων και το μειωτή, με τη συμπαθητική περίληψη, το σταθερό τρέξιμο, το χαμηλού θορύβου και μακροχρόνιο χρόνο υπηρεσιών.

3.Extruding ελέγχοντας σύστημα θερμοκρασίας βαρελιών: υιοθετώντας τις χυτές θερμάστρες αργιλίου με τις καλύψεις ανοξείδωτου, σύστημα ψύξης αέρα, που εξασφαλίζουν καλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ψύξης και της θέρμανσης, έλεγχος θερμοκρασίας ακρίβειας.

4.Screw και βαρέλι: ο πυρήνας βιδών που εγκαθιστά με την εσωτερική θερμοκρασία το ελέγχοντας σύστημα, βαρέλι που εξοπλίζεται με το σύστημα κενής εξαέρωσης, μπορεί να ξεφορτωθεί το αέριο αποβλήτων από την πρώτη ύλη που μπορεί να εξασφαλίσει την έξοχη ποιότητα των προϊόντων.

5. Ηλεκτρικό στοιχείο Siemens: η μηχανή μας επιλέγει υψηλό - το ποιοτικό υλικό για την παραγωγή κάθε ενός απαριθμεί. Το elementsis SIEMENS καλά-ξέρει τη μέγιστη ποιότητα, η μηχανή εγγύησης λειτουργεί.
 
 
Ροή εξώθησης
 

Μηχανή εξώθησης WPC/γραμμή παραγωγής επιτροπής τοίχων PVC/εξωθητής σχεδιαγράμματος WPC που κατασκευάζει τη μηχανή: SJZ σειράς κωνικός δίδυμος βιδών εξωθητών μηχανών → κύβων πίνακας → βαθμολόγησης φορμών → κενός έλξη-από → το στοιβαχτή τεμνουσών μηχανών →.

(Σημείωση: Άλλη βοηθητική μηχανή, όπως ο θραυστήρας, Pulverizer, αναμίκτης, θα παρασχεθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη)

1. Φόρμα - ανώτατο όριο PVC και μηχανή εξωθητών επιτροπής τοίχων.

2. Κενή δεξαμενή βαθμολόγησης: με δύο ράφια αργιλίου, για να εγκαταστήσει τους διάφορους εξωθώντας κύβους, το κύριο σώμα της δεξαμενής κάνει του ανοξείδωτου, μακροχρόνιος χρόνος υπηρεσιών.

3. Έλξη από: 2 νόμοι έλξη-από τη μηχανή παρέχονται για να κατασκευάσουν το διαφορετικό πλάτος των σχεδιαγραμμάτων, έλξη-από την ταχύτητα που κυβερνάται από ABB τον αναστροφέα.

4. Τέμνουσα μηχανή: κοπή πριονιών, με το σύστημα συλλογής σκόνης

5. τοποθετώντας σε στρώματα μηχανή & καυτή μηχανή σφράγισης

 

 

Τεχνική παράμετρος
 

1. Η μηχανή εξώθησης επιτροπής τοίχων PVC είναι ένα είδος ειδικού εξοπλισμού για την ένωση PVC. Με τα διαφορετικά είδη φορμών και βοηθητικών μηχανών, μπορεί παρήγαγε όλα τα είδη του πλαστικού PVC, του σχεδιαγράμματος, του υλικού πιάτων, του υλικού φύλλων, του υλικού φραγμών και της κοκκιοποίησης.

2. Η εξώθηση PVC για την πλαστική ανώτατη επιτροπή έχει εφαρμόσει το σύστημα ψύξης δί ελαίου. Το βαρέλι δροσίζεται από το ειδικό σύστημα ψύξης αέρα.

3. Το σύστημα εγκαταστάσεων εξωθητών ανώτατης επιτροπής και επιτροπής τοίχων έχει εφαρμόσει τον ειδικό έλεγχο υπολογιστών. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών, η λογικότερη δομή της κωνικής δίδυμης βίδας μπορεί να γίνει ώστε να επιτευχθούν η καλύτερη πλαστική απόδοση πόλεων και η υλική ποιότητα

4. Η πλαστική μηχανή εξωθητών για την επιτροπή τοίχων γίνεται από τον ειδικό ψηφιακό μυλωνά βιδών υψηλής ακρίβειας η εξώθηση της ιδιοκτησίας μπορεί να εναρμονιστεί ιδιαίτερα. Αρχικά έχει εισαγάγει την προηγμένη τεχνική τη βίδα με τη μεταβλητή πίσσα και το βάθος, έτσι ώστε το υλικό μπορεί να κουρευτεί μαλακότερα και να κόψει.

5. Το κιβώτιο διανομής στην επιτροπή τοίχου που κατασκευάζει τη μηχανή σχεδιάζεται ειδικά, το ρουλεμάν δύναμης τραβήγματος εισάγεται πλήρως, και ο κύκλος ζωής κίνησης μπορεί να παραταθεί. Μπορεί να αντέξει τη μεγάλη πίεση εξώθησης.

6. Η πλαστική εξώθηση για τον τοίχο PVC panl και το ηλεκτρικό σύστημα ανώτατης επιτροπής έχει εφαρμόσει κυρίως τα εισαγόμενα μέρη, έχει το πολλαπλάσιο σύστημα συναγερμών, και υπάρχουν λίγα προβλήματα που μπορούν να αποβληθούν εύκολα. Το σύστημα ψύξης έχει εφαρμόσει το ειδικό σχέδιο, ο τομέας εκπομπής θερμότητας διευρύνεται, η ψύξη είναι γρήγορη, και η ανοχή ελέγχου θερμοκρασίας μπορεί να είναι ± 1 βαθμός.

 

 

Πρότυπο SJZ45 SJZ51 SJZ65 SJZ80 SJZ92
Διάμετρος βιδών (χιλ.) 45/100 51/105 65/132 80/156 92/188
Ταχύτητα περιστροφής βιδών (r/min) 4-45.5 1-30 1-34.7 1-36.9 1-32.9
Αποτελεσματικό μήκος της βίδας (χιλ.) 1000 1050 1430 1800 2520
Δύναμη κύριων μηχανών (KW) 15 22 37 55 90
Δύναμη θέρμανσης βαρελιών (KW) 12 18 24 36 48
Ικανότητα (kg/h) 95 110 250 380 520
Κεντρικό ύψος (χιλ.) 1000
Καθαρό βάρος (κλ) 3000 3200 5000 6500 7500

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhangjiagang Langbo Machinery Co. Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: info

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα